Activiteiten

Veiling
Ook dit jaar organiseren wij weer een grote veiling voor Ghana. Hiervoor zijn wij opzoek geweest naar verschillende bedrijven die ons willen sponsoren. De veiling zal plaatsvinden op 24 januari in Murphy’s Law te Hengelo. De veilingartikelen en de tijd zullen zo snel mogelijk op de website komen te staan.

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S

Feest
Zoals voorgaande jaren gaan we ook dit jaar ook een spetterend en verbluffend feest houden bij Bruins! Het is op 1 Maart 2013. Er komen verschillend spectaculaire bandjes, en het wordt zeker een gezellige avond. Zo vaak komt het niet voor dat je naar fijne muziek kan luisteren onder het genot van een lekker drankje en dit allemaal voor het goede doel!
Dus zet het allemaal maar vast in je agenda, want het Ghanafeest kan je niet missen!

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S

Bedrijvendictee
Op dinsdag 9 april zal het bedrijvendictee 2013 plaats vinden in het gemeentehuis van Hengelo. U kunt hierbij denken aan een soort ‘Groot dictee der Nederlandse taal’, maar dan in de buurt en voor iedereen! Niet alleen bedrijven kunnen zich namelijk inschrijven, maar ook teams bestaande uit vrienden, kennissen, fractieleden, mensen bij u uit de straat, alles is mogelijk. Een bekend persoon, vooralsnog nog niet bekend wie, zal het dictee schrijven en voordragen. De resultaten zullen worden nagekeken door een echte vakjury.
De avond zal verzorgd worden met een ruim aanbod aan hapjes en drankjes. De inschrijfkosten zijn minimaal 100 euro per team, en uiteraard zullen alle opbrengsten gaan naar ‘Weg naar Ghana’. Een gezellige avond is gegarandeerd!

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S

Benefietconcert
Op 7 Juni is er in Metropool een benefietconcert met verschillende bands en optredens, groot en klein. Welke bands er precies optreden is nog niet bekend, dit wordt later op de site vermeld.

Car wash
Laat je auto wassen!

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S

Flyer Carwash 2