Dagboek

De eerste twee dagen in Ghana


Hallo zielige achterblijvers,

We mogen het eindelijk zeggen: weg naar Ghana! 10 Juli zijn we naar Istanbul vertrokken, daar kwamen om 05.30 aan. Het vliegtuig richting Ghana vertrok pas weer om 15.30. Dus hebben we deze tijd goed besteed om Istanbul te bekijken. Sommige van ons zijn naar de Blauwe Moskee geweest en sommige naar de Avé Sofia. Daarna hebben we ontbeten op een terrasje. Sommige zijn op dit terrasje in diepe slaap gevallen en heeft iemand hierbij Margot’s kussen onder gekwijld (haha). Sommige zijn ook zijn naar de Bazaar gegaan om leuke souviniers te kopen. Toen we na een goede vlucht aankwamen in Ghana werden we opgewacht door Patrick, Patrick is onze gids voor de komende 3 weken. Hij heeft ons naar het hotel gebracht, daar hebben we nog even wat gegeten en nog een biertje gedronken op Dick’s verjaardag. Vandaag hebben we een beetje een rustdag om bij te komen van de lange reis. Wel hebben we wat inkopen voor de komende weken gedaan, zoals een koelbox, fruit, afwasmiddel etc. Naast ons hotel zit een schoolt, hier hebben we de eerste negerkindjes bewonderd. Omdat de bus schade heeft, wil Patrick hem zo snel mogelijk laten maken. Dus vertrekken we morgen alweer vroeg uit Accra. Verder gaat alles prima, de bus is een beetje krapjes maar wel lekker knus! Jullie horen snel weer van ons! Met de Ghanese groetjes van ons!!!

Marloes & Margôt

9 Comments

 • Jan Willem en Maaike

  1

  Hey luitjes, Leuk dat alles goed verloopt. Die Patrick is toevallig toch niet de Patrick van Kosa??? Als het wel zo is dan doe hem de groeten van ons. Zeg maar van het skipbo stel uit 2009 hahahaha.... Ga genieten en we zijn zeer benieuwd naar jullie foto's en verslagen. O ja..... Het is hier redelijk BBq weer.... Greets van ons pet het schone Delden

 • maud

  2

  hahaha dat klinkt alvast gezellig en fijn dat iedereen goed is aangekomen. dat niemand uit het vliegtuig is gezet enzooo. goede knusse reis in het busje en geniet!!!!!! groetjes guus maud nina en opa johan

 • Marjorie en Ronnie

  3

  Hallo Ghana-gangers. Leuk om steeds weer contact met elkaar te hebben. Dick houdt prima contact en via de telefoonboom weten we elkaar goed op de hoogte te houden. Wij kunnen ons voorstellen dat deze reis een hele beleving zal zijn die je niet zo snel zult vergeten. De bus zal wel weer in orde komen anders gewoon met z'n allen ....................DRUKKEN maar. Groetjes Marjorie en Ronnie. O ja, Rob zal nog een heel artikel plaatsen op "Nieuws van Delden" Ook heeft hij deze site vermeld. Leuk hoor.

 • Riet Siegerink

  4

  Hallo Ghanagangers, Wij wensen jullie heeel veel plezier en genieten van deze bijzondere reis. Veel groeten, Fam Siegerink, Haarweg Bentelo

 • fam Schalkwijk

  5

  Heel veel plezier en wij hopen dat jullie een mooie reis hebben met veel bijzondere momenten. Groetjes Peter, Willy, Menno, Babet en Jacco Schalkwijk. en voor Josie een poot van Sep!

 • Marjorie en Ronnie

  6

  Hier zijn w dan weer. Neef Rob heeft op de site van "Nieuws uit Delden" een leuk artikel geschreven over jullie. Voor het gemak sturen wij de link maar even mee. Kunnen jullie het zelf even bekijken. www.nieuwsuitdelden.nl Groetjes ons.

 • Floor en Peter

  7

  Veel plezier allemaal en geniet van al die mooie indrukken die jullie opdoen! Groetjes aan Maaike en Dick

 • Fam Buschers

  9

  Heee Ghanagangers! :) Oh kijk, dat klinkt gezellig! Veel plezier daar en wij wachten vol smart op het volgende berichtje. ;) Groetjes aan iedereen en speciaal voor margie een dikke kus!

Leave a reply

Fields marked with * are required

 

Current month ye@r day *