Dagboek

Foto’s op de site en reisdagboek


Na enige werkzaamheden is het dan nu gelukt om ook foto’s op de site te plaatsen! Bij de activiteitenpagina kan je bij elke activiteit klikken voor de foto’s, waarna ze zullen verschijnen. Deze foto’s zijn al eerder verschenen op onze Facebookpagina, maar nu staan ze dus ook allemaal op de site!

Vanavond is het dan eindelijk zover, we zullen dan met z’n allen vertrekken naar Ghana. Wij hebben er enorm veel zin in en we zijn heel benieuwd wat we zullen meemaken. We willen iedereen die ons project een warm hart heeft toegedragen ontzettend bedanken voor zijn/haar steun! Uiteraard zullen wij jullie proberen op de hoogte te houden, dit doen we ook via de site. We zullen op deze dagboekpagina diverse reisverslagen plaatsen, op het moment dat we weer eens internet hebben. En als we weer eens wat foto’s hebben zullen die ook worden geüpload bij ‘fotoboek reis’. Tot zover dit laatste bericht vanuit Nederland, volgende berichten komen uit Ghana!

12 Comments

 • peter en erna kroeze

  1

  Veel plezier op weg naar Ghana!

  • Gerben & Nicole Eissink

   2

   Een goeie reis maak er iets moois van

  • meike poelman

   3

   hoi allemaal!!! ik wens jullie allemaal heel veel plezier in Ghana, en hopelijk wordt het super gezellige reis maak er samen een leuke tijd van en vooral genieten!!!!! dit pakt niemand je ooit meer af en het is een super gave ervaring!!!

 • Margo en marcel TIjhof

  4

  Heel veel plezier met elkaar,geniet ervan!!!!!

 • Ron en Helen Hilberink

  5

  Istanbul was misschien wel even leuk...maar nu écht op weg naar Ghana. ENJOY!!

 • Arlette, Merle & Tom Raanhuis

  6

  Heel veel plezier in Ghana, iedereen veel goeds toegewenst! Maak er iets moois van, en geniet er van deze bijzondere ervaring!!!!

 • Sylvia en Ronald

  7

  Hallo Carmen en de rest van het team. Goede reis en een hele mooie tijd gewenst in Ghana. Groet Ronald en Sylvia

 • Jan en Anita brouwer

  8

  Ja nu eindelijk in Ghana, maak er met elkaar een fantastische van Heel veel plezier!,,

 • Jan Willem en Maaike

  9

  Hey dames en heren Wij hoorden dat jullie veilig en wel aangekomen zijn in Accra, eten bij de white Bell is echt een aanrader!! Hahaha. Heel bijzonder en extra leuk om te weten hoe Accra, Ghana eruit ziet.....de eerste indruk op het vliegveld....Chaos!!!!...een hele bijzondere ervaring! Wij wensen jullie allemaal een hele bijzondere en fijne tijd in het verre Afrika. Ga er samen een leerzame en leuke tijd van maken, een ervaring die je de rest van je leven met je mee zult nemen. Groetjes uit Delden,

 • jonne poelman

  10

  hoi Ghanagangers. ik wens jullie heel veel plezier in Ghana. maak er een leuke reis van met zijn allen. nog veel plezier!

 • Ineke Heijink

  11

  Hey lieve allemaal, Veilig geland gisteren, en morgen beginnen jullie aan de verdere reis. Geniet er van en veel plezier.

 • Opa en oma kroeze

  12

  Veel sekses in China en veel plezier

Leave a reply

Fields marked with * are required

 

Current month ye@r day *