Dagboek

Groene schildpadden en Sambuca


Halloo iedereen,

De reis naar Green Turtle Lodge viel mee, in plaats van 10 uur rijden hebben we er ongeveer 7 uur over gedaan. De weg was bagger alleen beter dan eerdere jaren, vertelde Dick, gelukkig maar. Daar aangekomen regende het redelijk hard, jammer, want zo konden we niet gelijk genieten van het strand. Verder de hele dag niet veel gedaan, maar het zag er allemaal goed uit. Dat bleek wel weer met het eten, het smaakte allemaal goed! ‘s Avonds gezellig bij elkaar gezeten met de eerste cocktails, genieten!

De volgende morgen begon het bewolkt, maar rond 12 uur brak de zon toch door. Hierdoor keerde bijna iedereen als kreeftje terug naar de slaapkamer. Iedereen heeft zich de hele dag kunnen vermaken met de zon en de schone, maar wilde zee.

Vanmorgen konden we allemaal rustig wakker worden op het strand met een lekker ontbijtje, maar daarna moesten de koffers toch echt ingepakt worden, altijd een feest. De rit naar Cape Coast, Oasis Beach Resort, ging erg snel. Rond 3 uur kwamen we aan bij Ali en daar begonnen we goed met ons eerste welkomsdrankje, Sambuca. Wij zijn met z’n allen erg aan het genieten. Zon, zee, strand (kan niet beter) en hopen jullie snel jaloers te kunnen maken met een volgend verhaaltje ;-) !

 Groetjes vanuit een zonnig paradijsje,

 Esther, Sanne & Josie

2 Comments

  • Floor en Peter

    1

    We zijn hier al erg jaloers bij het zien van die palmbomen! Geniet er nog van! Maaike en Dick, ook de groetjes van pa en ma.

  • maud

    2

    wat stom al die stranden en dat blauwe water ik ben helemaal niet jaloers hoor!!! hahahaha nee echt wel jaloers wat super gaaf dat mooie strand en de zee en okee die palmboom is ook mooi, maar die pumbaaa en die olifant is echt super. wij gaan nu naar het zwieneparadies hahaha ook leuk toch. heel veel groetjes van guus maud nina en jetske en anneloes

Leave a reply

Fields marked with * are required

 

Current month ye@r day *