Onze Sponsoren

LuSaneT Group Hoffmeijer

Sponsoren

Nonstop rioolreiniging

Nonstop rioolreiniging

Nonstop biedt u meer dan tien jaar ervaring in het reinigen van riool en afvoer. Of het nu gaat om uw toilet, doucheputje, keukenafvoer of regenpijp die verstopt is….. Nonstop weet er wel raad mee

Genux

Genux

Spetterende feesten en partijen!
Met al ruim tien jaar ervaring heeft Partycentrum GENUX  inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd met het organiseren van bruiloften, feesten en partijen. Menig gast denk vaak terug aan de goed verzorgde bruiloft of een onvergetelijk personeelsfeest. Dat blijkt ook wel uit het groot aantal gasten dat meer dan eens terugkomt om een spetterend feest te geven in ons gastvrije en informele partycentrum.

ASWO Service

ASWO Service

Aswo Service is een Europese groothandel, gespecialiseerd in: serviceonderdelen, accessoires, service-manuals, gereedschap en meetapparatuur. Aswo Service Nederland levert uitsluitend aan bedrijven, zoals bruingoed-, computer-, fotografie-, GSM-, witgoed-, en satelliet-bedrijven.

RWB Water Services

RWB Water Services

RWB Water Services is er voor ú. Zowel op het gebied van drink- en proceswater bereiding als op het gebied van afvalwaterzuivering en -hergebruik. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leveren we "maatwerk in water". Dit kunnen klantspecifieke systemen, maar ook standaard installaties zijn. Uiteraard verlenen we u daarbij de service die u van ons mag verwachten.

Kim Apparatenbouw

Kim Apparatenbouw

Met KIM Apparatenbouw deksels en afsluiters zit u nooit meer in de put !!

ROC van Twente

ROC van Twente

 

Het ROC van Twente is een onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in regio Twente.

Neco staalbouw & kraanverhuur

Neco staalbouw & kraanverhuur

Al meer dan 40 jaar levert en monteert Neco Staalbouw BV constructies in aluminium, RVS en diverse kwaliteiten staal.
Neco is de dienstverlener waarbij kwaliteit, inventiviteit en op tijd hoog in het vaandel staan.
De combinatie met Kranen BV en Kunststof maken Neco tot een veelzijdige en complete dienstverlener, ook voor complexe projecten.

SG Twickel

SG Twickel

Scholengemeenschap Twickel is een katholieke scholengemeenschap voor Atheneum, Havo,Vmbo, en Lwoo onder bestuur van de Stichting Carmelcollege. Er zijn twee vestigingen in Hengelo, twee in Borne en één in Delden. Kwaliteit door goede resultaten en eigentijdse onderwijsvormen, optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering staan hierin centraal.

Eetkamer

Eetkamer

De Eetkamer is een eetgelegenheid in Borne, een klein dorp bij Hengelo. Op 4 oktober 2008 heeft het team van de Eetkamer de "culinaire ster van
Boekelo" in de wacht gesleept.
 

Stichting Hetty Odink

Stichting Hetty Odink

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van een maatschappelijk project? Gaat u zich inzetten voor een bijzonder doel en denkt u dat wij u kunnen ondersteunen? Laat het ons weten!

Jaarlijks kiezen we een aantal projecten uit om te ondersteunen. Wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact staan voorop.

Ontwerpbureau LOOD

Ontwerpbureau LOOD

Dit ontwerpbureau is gevestigd in het oude stationsgebouw van Station Delden. ZIj ontworpen onder andere de huisstijl van tankstation Firezone. Ontwerpbureau LOOD huisvest ook een uitgeverij, die Gegarandeerd Onregelmatig heet.

Vink Kunststoffen

Vink Kunststoffen

Vink Kunststoffen levert het breedste assortiment kunststof halffabrikaten van Europa. Kunststof halffabrikaten in de vorm van platen, staven, profielen en folie, evenals een programma buizen en fittingen.

Eurotex-Yarns

Eurotex-Yarns

Eurotex-yarns is een handelaar in garen. We hebben ongeveer honderd natuurlijke garen en kunstmatige stoffen. We hebben synthetische en gemengde garens in voorraad op regelmatige basis. Voor weven, manufacturenhandel en touwslagerij.

Thieme Deventer

Thieme Deventer

Thieme Deventer is onderdeel van Thieme GrafiMedia Groep. Thieme GrafiMedia Groep is actief in vier business lines, te weten Communicatie & Design, Uitgeven, ICT services en Print en grafische dienstverlening. Thieme Deventer valt onder de laatste business line. Met 23 vellen- en twee rotatiedrukkerijen is Thieme GrafiMedia Groep in Nederland marktleider in het segment vellenoffset, de druktechniek waarmee globaal 70% van het drukwerk in Nederland geproduceerd wordt.

JeLeuksteFoto

JeLeuksteFoto

Jeleukstefoto.nl is gespecialiseerd in Kids fotografie tegen een betaalbare prijs. Ook organiseren zij glamour party's voor allerlei groepen en doen ze aan modellenfotografie. Voor uw bruiloft ben u ook bij Jeleukstefoto.nl aan het goede adres!

Travel Health Clinic

Travel Health Clinic

Bij Travel Health Clinic kunt u terecht voor gezondheidsadviezen, vaccinaties en artikelen die nodig zijn voor een gezond verblijf op uw reisbestemming. U wordt bij Travel Health Clinic volledig en professioneel geadviseerd en voorzien van de juiste maatregelen om infecties en reisongemakken te voorkomen

Kring Apotheek Tuindorp

Kring Apotheek Tuindorp

Als Kring-apotheek streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Zo hebben we een eigen bezorgservice voor mensen die slecht ter been zijn en een aparte spreekruimte voor persoonlijke gesprekken. Onze apotheek verstrekt niet alleen medicijnen, we vinden het ook heel belangrijk u goed te adviseren over gezondheid en geneesmiddelgebruik. We geven onze klanten onafhankelijk advies en geven voorlichting en begeleiden uw medicijngebruik. Ook besteden wij veel aandacht aan het voorkomen en signaleren van bijwerkingen.
 

Stork Industry Services E&I Emmen

Stork Industry Services E&I Emmen

Door Stork Industry Services E&I Emmen wordt specifieke dienstverlening op het gebied van Eektrotechniek, Instrumentatie en Industriële Automatisering geleverd. De dienstverlening van de vestiging bestaat uit het totale spectrum van activiteiten van specificatie, via ontwerp, installatie, test en inbedrijfstelling tot service en onderhoud. Deze dienstverlening kan in onderdelen, maar bij voorkeur als compleet pakket, op basis van specifieke klantenwensen worden geleverd. Hoewel het traject van totstandkoming van een systeem doorgaans de meeste aandacht krijgt is ons motto: "Bouwen om te onderhouden". Niet het bouwen op zich, maar de functionaliteit van een systeem is het doel van onze inspanning. Een enthousiast team multidisciplinaire medewerkers vormt samen de spil van onze vestiging. Van monteur tot projectleider, van engineer tot specialist, levert ieder zijn bijdrage aan de totstandkoming van de meest mooie projecten. Werken met plezier aan projecten voor een tevreden klant en projecten waar wij zelf trots op zijn, dat is in het kort de missie van onze vestiging E& I in Emmen.

krommendijk

krommendijk

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Krommendijk B.V. is een allround bouwonderneming die al sinds 1928 actief is. Na meer dan 65 jaar lang gevestigd te zijn geweest in het centrum van Hengelo, hebben wij in 1994 onze plek gevonden in Hengelo Noord in de wijk Hasseler Es. Onze werkplaats en kantoor zijn daar gevestigd aan de Weyinksweg.

Mede dankzij ons lange bestaan zijn wij erg ervaren, zowel op het gebied van woningbouw als utiliteitsbouw. Ons bouwteam bestaat uitsluitend uit zeer vakbekwame en prestatiegerichte mensen, die bereid zijn zich altijd voor 200 procent in te zetten.

Onze kracht ligt met name in onze positieve en klantgerichte denk- en werkwijze. Wij weten immers als geen ander hoe belangrijk het is om aangenaam te wonen en te werken. Sir Winston Churchill zei het al: “Wij geven onze gebouwen vorm, daarna vormen zij ons”.

morsman installatie

morsman installatie

Van kunststof is nagenoeg alles te maken, van opslagtank tot afzuigsystemen, maar ook bv. PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen) opbergkastjes en procesvaatjes.

Mosman Installatie & Kunststoftechniek heeft specialisten in huis die deze specials voor u kunnen engineeren en produceren.

 

basisschool wiene

basisschool wiene

basisschool telgenkamp

basisschool telgenkamp

duotoon

duotoon

Hoffmeijer

Hoffmeijer

Hoffmeijer Multimedia Ontwerpen biedt u alle mogelijkheden om meer uit uw onderneming te halen. Wij geven uw bedrijf een identiteit door een website te ontwikkelen.

Ook kunnen wij uw bedrijf op de kaart zetten door een huisstijl en print en drukwerk te ontwikkelen.

Dit alles doen wij op een zeer klantgerichte wijze waarbij u als ondernemer centraal staat. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

LuSaneT Group

LuSaneT Group

LuSaneT Group is een ICT bedrijf gespecialiceerd in het ontwikkelen van websites en software, het hosten van uw website, het aanleggen van uw (bedrijfs)netwerk en advies in de ICT.

Tevens leveren wij producten voor uw netwerk en computeraccessoires voor thuis en (groot)kantoor.